Kapalı Beta Uzatıldı

Evet, şimdi daha yeni bir haber veriyorum. Kapalı Beta uzatılmasına karar verilmiş. Ve bu Foxotic'in kararı. Foxotic'in yazısını bir okuyun:
Biz kapalı betanın tarihinin değiştiğini bildirmek istiyoruz. Açık beta test Foxotic'in ilk gerçek sürümü olacak. Bu yüzden biraz zorlu olacağını düşünüyoruz. Açık Beta Testi 30 Eylül'de oynayabilirsiniz.

Bu süre boyunca, Foxotic ekibi bazı istekleri ve önerileri yerine getirmek için birlikte çalışacaklarını da bildirmek istiyoruz. Bu çalışmalarda mini oyunların yanı sıra giyim, altın ve gümüş para, etkileşimler ve çok daha fazlası yer alacak.

Farkında olmayabilirsiniz ama oyunda bazı hatalar var ve bunların düzeltilmesi gerekiyor. Eğer herhangi bir hata bulursanız düzeltilmesi için bugs@foxotic.com adresine rapor edin.

Biz Foxotic kapalı betaya katılacak bütün tilkilere teşekkür etmek istiyoruz. Kapalı betanın uzatılması ile bir kapalı betaya özel arkaplan ekledik. Siz olmazsanız Foxotic en iyi sanal dünyalardan birisi olamaz.

Evet.. Şu anda açık betada bulunuyoruz biz. Ama yine de kapalı beta arkaplanını alabildik ve de kapalı betalara özel bütün itemleri. Şimdilik bizim için sorun yok. :D

Yorum bırakmayı unutmayın. ^^

- Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder